Rafs Rafs

Något positivt: Att det finns bra musik
Något negativt : Jag är sjuk
Sammanfattning: Musiken gör mig på bra humör även när halsen gör ont.

Idag ska jag lägga lite tid till att plugga lite historia eftersom jag missade det idag, och sen så ska jag rita lite :)



The Box Tops- The Letter (Y)


För starkt te.

I helgen har jag varit hos johan ''som vanligt'' och han påpekade att jag alltid skrev om någonting som jag kllagade på, så idag är en sån dag som jag inte har någonting att klaga på, mer än att jag gjorde mitt te för starkt precis.

Så för att göra lilla Sofie Telander glad så skriver jag ett litet gulligt inlägg just för henne :)
Hon som dissar killar fast hon ABSOLUT inte vill. Får dåligt samvete för vad hon gjort och skriver sms till en att hon stör sig på sig själv att hon gör "dumma saker" som att bara gå iväg och inte säga någonting, eller bara för att hon är Sofie. Men vi alla gillar henne just för att hon är Sofie Telander.  <3

Idag är det höstväder. Ruskigt höstväder med regn och blåst. -OCH jag gillar det. Kryss i taket.
Jahg har lust för att gå och fika i morgon. Någon som är på? HöstMysFika<3

Jag är inte fika-typen, men vad mysigt det skulle vara.
Jag känner mig poetisk och kärleksfull idag. Trotts att jag pluggat och pluggat och gjort annat när jag inte ska. Men det känns bra ändå.

Så puss på alla och extra pussar på sötisjohan <3

Hallå igen

Blev en massa kladd me den andra och allt blev konstigt, men håller annars till på alexandriz.blogspot.com men den är med helt konstigt så får börja gå över hit istället. Ska bara lära mig att koda och sånt, så de blir som jag vill ha det :p Får hoppas på det bästa!

*Jag * Puss!

RSS 2.0