Peppast.

Today today today!!

Just nu är jag på väldans bra humör! r&b'n som gör de ;) Man blir peppad, eller jag blir iaf. Och Danssugen!

Mässa i morgon i bergendalshallen. Ska stå för teknik - form och designprogrammet. Börjar bli lite nervös men det ska bli kul. Har ju blivit van vid att prata med mycket folk som man inte känner efter sommarjobbet man hade.  (Y)
Slutar halv ett sen ska jag till Elgiganten och kolla ny mobil, eftersom min blev stulen på studentfesten förra tisdagen. Inte jättekul eftersom man har typ... 4 nummer. Och resten har jag inte ens nerskrivna någonstans. Fick som tur var låna min systers mobil så länge.

Idag hade man naturkunskap B-prov. Gick väldans bra tyckte jag, eftersom att jag inte tyckte att jag kunde alls mycket innan provet, men svarade på så gott som allt och kände mig säger på dom flesta svaren så nöjd är jag allt.

Ska gå och lägga mig tidigt idag. Läsa igenom papperna till svenska-sammanställning som vi ska lämna in, så får jag göra klart de i morgon efter att jag kommit hem från mässan.
Ska bli så skönt att sova nu!  Sov gottans!

Puss*

Höst

Idag äre pluggdag. NaturkunskapB-prov på onsdag. Det jobbiga är att det tar sån tid att läsa i boken. Som tur är så kan man de mesta, men har ändå missat en del känner jag.


För övrigt så har man fått Eddie från Idol på hjärnan när han sjunger Michael Jacksons låt- they don't care about us - http://www.youtube.com/user/mongosmile#p/a/f/0/VpB3FYy30KE
Mums säger jag bara.
Och jag får tycka om honom för johan tycker om Tove! Ha-ha!



För övrigt så tyclte jag att jag behövde lite nytt i garderoben så beställde lite från hm igår. Dock blev nästan allt i rosa men det gör ju inget. Tog även med en bikini, precis som det behövdes. Men ja det gör de! Allt för 405:-
Här är bild på allt :)


Sunlight

Solen skiner (Y) Det ligger vattenpölar på marken.
Hösten har kommit, så har även min körkylning - som har blibit värre än förr.

Var ute och tog lite kort i går, och när vi kom in igen så såg jag även regnbågen så kunde inte låta bli att ta en bild. Gjorde om den lite i p.s så man såg den lite mer dock. :)
 
Det var allt just nu iaf. uppdaterar kanske sen. 
Puss*

 

Hemligt

Eftersom det ändå inte är någon som läser denna än, -inga kommentarer har man funnit än iaf. Så tänkte jag säga en sak, eller två, kanske.

Ibland så står jag och sjunger och verkligen låtsas att jag kan, bara för att jag vill kunna sjunga bra. Men när man spelar in sig själv så låter det ju förjälvligt.

De andra vågar jag inte säga, men det har med plastikoperation att göra.

-
Face
-

Jag är grymt sugen på sommarpartaii och siesta. Eller bara en dag på stranden någonstans med en god drink eller något i handen.
Chilldagar är jag sugen på.

Jag vill sluta skolan, börja jobba, starta sin karriär, skaffa egna pengar och inte leva på studiebidrag, åka utomlands.
Det vill jag göra

RSS 2.0