Latmask

Nu har jag allt legat på latsidan och har glömt bort min blogg lite.  Just nu är jag för kall om mina fingrar så det är gaaaaaanska så svårt att skriva. Varför jag är kall vet jag icke.

Det har inte hänt så mkt mer än att jag och sofie skulle bli ljusa i huvudet igen, så vi köpte vars två blonderingar, men inte fasen hände det någontin. (hade inte avfärgning utan någon annan konstig blondering, och fråga inte varför vi inte tog avfärgning, för det vet vin inte själva heller :P ) Har avfärgat mitt hår nu iaf. och det är orange/gult eller någon konstig färg som inte kommer stanna så jättelänge för ska göra ny avfärgning så jag kan färga det i askblont för att senare lägga slingor i det. Men man ser ju inte så snygg ut i huvet nu iaf. de kan jag ju säga. Haha.
Får hoppas på att det blir bra sen iaf. :)

Nu ska jag väcka Johan :)

P&K! ♥

Plastficka

Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu, har haft fullt upp,- eller bara inte haft tid till bloggen,- eller inte orkat bara... Men för att göra sofie glad så uppdaterar jag :)

GJorde klart två lampskärmar igår. En med två ansikten som föreställer Twiggy och en annan med en massa fyrkanter som jag klippt ut från pet-flaskor och limmat på med smältlim. Den tredje ska jag klä med svart fusk-skinn och sy fast vita rosor i smma tyg fast vitt. Tror det kommer bli -Toppen!-

När fasen ska denna jäkla snön slita falla? Jag vill ha vår, gröna ängar och fötterna i sanden vid ett varmt hav någonstans i utkanten av ett land.

För övrigt så är jag upptagen dag med att skriva rapporter och logg-böcker på datorn, men man vet ju aldrig om det kommer någonting mer här ;)

Slänger nog upp en och annan bild på skärmarna sen.
Puss*

Sverige är en stor fet snöboll!

Det ända som är bra med den här vintern är att det antagligen kommer bli en fruktansvärt bra sommar!
Eller rättare sakt, det måste det fan bli, för annars går jag bärsark! (?)


Halsen mår inte så bra idag heller. Hostar och roslar, och näsblod fick jag eftersom jag är så torr!
Jag är verkligen inte vän med vintern. Det kunde varit snö och 15-20 grader varmt istället!

nu ska jag ner och se om jag ska käka ngt, och sen ska jag till skoooolan.  Slutar 14.15 så chill dag :)

Pusshaj*

RSS 2.0