Fotoprojekt

Tema: Längtan










.

jag ger inte upp iaf.

antioxid(t)anterna sprudlar!

Här sitter jag framför datorn. Har precis käkat god mat som mamma lagat - pasta med morrots-tomat-sås (mmm), sen krände jag i mig en Jakki chokladpudding och sen en hel jäkla påse med chips-stjärnor. (fyyy Alle!) Men nu har jag toppat det med  ett granatäpple! Första gången jag smakar det, det var gott men jag trodde det skulle vara mer som pasions-frukt och mer sött (de skulle inte skadat heller) Men det var helt okej ändå. Har läst på om det och de ska vara fullproppat med antioxidanter så vi får hoppas på att de gör mig lite frisk i knopp och kropp!

Här är fresten bilder på mina muggar och skålen jag gjort i skolan. Nu har dom fått sig en omgång med vit, glansig glasyr med, vilket dom inte fått på bilderna.







skor på ingågn och jag tjänar 50 spänn på kvällen

Beställde tre par skor från skopunkten igån. Ett bara romar-sandaler och två par tygskor.  Happy!

Stanna hemma från skolan idag med. Min huvudverk försvinner inte, och den kommer nog med vädret för när det är sol mår jag tommen och mulet så håller mitt huvud på att sprängas.

Bild kommer på skorna snart, för det gick inte att ladda upp dom nu...

Nu funka de... :)


Kost.

Nu ska börja en ny kost. Ett är för att jag ska få mitt hår bra igen, för det mår verkligen inte bra längre efter mina färgningar och blekningar, och två för att jag måste komma i form.

För att håret ska må bra så ska jag få i mig:
Kalcium: Mjölk och ost, (1500 mg kalcium om dagen)
Magnesium: gröna grönsaker, nötter, söjabönor, kikärtor.
Kalium: avokado, banan, vitlök, potatis, yoghurt.

Idag har jag fått i mig gröna grönsaker, (feta-)ost, nötter och yoghurt.
Avokadon som vi har hemma är jag inte riktigt säker på om man kan äta, den kändes gaaanska så mjuk, men om de går så får jag sätta i mig en sån idag :)

Sen så har mamma och pappa börjat käka GI-mat och sån hälso-mat så jag får hålla mig hemma lite mer nu. Det har blivit väldigt mkt skräpmat den senaste tiden med, så nu får jag skärpa mig.

bed-head

Gick upp, duscha, gick och la mig igen. Resultat= håret är krylligt på något konstigt sett och det ser ut som man inte borstat sig på år och dar. Sängkammar-ruffs vill säga.

Idag vill jag har rejält med sol och att snönn ska smälta bort helt. Det är +2 grader ute, eller det var det innan iaf. så snön borde ju försvinna snart tycker man ja.

Vad händer i sommar?





Tillbaka

Har varit och klippt håret idag. Tack och lov för att bli av med det slitna. Det var som tuggummi när det var fuktigt. Fy bövelen sägar jag bara.

Är just nu hemma i Emma Ljung. Sitter och lyssnar på musik på Meadia-playern eftersom spotify visst inte fungerar... B!
Mamma var snäll och köpte hem öronhängskrokar så jag kan göra lite smycken :) Har även varit lite pysslig av mig i skolan och gjort tre armband utav dragkedjor, bild kommer upp sen. Blev riktigt snygga tycker jag själv iaf.

Nu ska jag städa mitt rum så det blir fint igen., Höhö!

P&K♥


Lycka.

Lycka för mig är när solen tittar fram. Jag är en en sån person som skiftar humör efter väder så när det är mulet och trisst så är jag mest deppig eller trött och när solen tittar fram så blir jag jättepigg och lycklig.


Sitter här nere i soffan nu i pyamas och lyssnar på musik. Pappa vallar skidor på bordet och jag sitter med Sixten bredvid mig som spinner som bara den. Han kan vara mysig ibland, synd bara att jag  inte tål katter.

Blir glad av låten :)
http://www.youtube.com/watch?v=7UDdYTjXiS8


Svenskt folk.

Nog för att jag hitta mycket på H&M, men när man ska visa mamma vad man hittat för att se om hon vill ha någonting så har hälften av sakerna- och dessutom det som man mest ville ha- tagit slut!

Undrar hur stort utbud H&M har?

Någon som har tips på var man kan hitta snygga bikinis fresten?

För övrigt.
Detta är vad jag åstadkommit idag...
Lärt mig göra runda kanter. Tog 2 min att fatta :P

test

Våren är verkligen påväg nu!

Solen skiner ute, jag sitter hemma och kollar på H&M;s hemsida och har hittat en massa kläder som jag vill ha!
Ser lite tråkigt ut nu bara :p Har köpt en ljusgul pösig t-shirt som jag tänkte ha i sommar med. (Y)


AJ!

Bajsont! Det är det ända jag kan säga just nu.


aska

"Förstoppning i Vittsjö" tänkte jag säga, men insåg att det skulle låta lite fel.

Det brann iaf. i ett hus i vittsjö idag. Bussen blev en halvtimme sen och när vi stod i Vittsjö oh vänta så frågar jag Sofie om man inte kan köra rakt fram istället och hennes svar blir: "nej, pickelsjön är ivägen så vi kommer inte dit"
det gjorde min dag lite ljusare idag iaf. :)

Målat en lampskärm i svart idag. Fick lust för att göra ngt pyssligt så får se om de blir fint. Man kan ju alltid kompensera o man vill byta ut något till mässan på onsdag.


Idag mår jag bra av musik och jag ska ändra min design här. Vill ha det ljust och mysigt istället för mörkt och trisst. Inte för att det är så trist kanske... men det är mörkt... och jag vill inte ha mer mörkt nu, jag vill ha vår. ♥

Säg gärna vad ni tycker :)

Kan dock ta lite tid för måste göra ny header och jag har icke så bra fantasi på dom ännu, och min blogg är ful.

P&K! <3


RSS 2.0