Alla vill till Himlen!

Halsen tog livet av sig i förmiddes, så då kunde jag nästan prata helt normalt igen utan att det skulle kännas som att man svalt något vasst och rostigt.
Har även duschat idag, var så jäkla flottig i håret eftersom jag inte haft ork att duscha. Så nu är jag ren  och go igen. ;)

För övrigt så har jag blivit sjuuuuukt pepp på S!ESTA!
Varför vet jag inte, för det är typ bara Thåström som jag vill se, än så länge iaf. Fast det hade varit roligare om dom spelar lite låtar från Imperiet, för dom är nästan bättre :p.
Men det löser väl sig.
Ska ju till Lloret de Mar... hmm, veckan innan, så man får ju se om man har pengar kvar, om jag inte önskar mig en biljett när jag fyller år. Men de får vi se. Man kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag kolla på eBay efter en Polaroidkamera :)
Denna verkar tuff - http://www.fotosidan.se/cldoc/41128.htm

Pusssss* 
 
P.s. Ben och Jerry kom hem till mig, men jag blev liiiite besviken. men jag är ju trotts allt ingen direkt glass-människa, men det var mkt gott ändå :)


Spotify kan ta sin musik och stoppa in den i eluttag!

Kan någon ge mig en spotify-lista med BRA musik?!
Jag är så trött på mina 18 listor nu!

jj

Snöbräda.

Jag Saknar Johan.
Och Jag Saknar Sofie.









Jag ska med Johan och åka snoboard i helgen, får hoppas på att jag blivit frisk till dess.
Jag har ju aldrig åkt skidor eller snowboard eller någonting som som har med en skidbacke att göra, mer än att jag en gång åkte i mormors skog, nerför en brant backe ochåkte rätt in i en stubbe och fastnade en stubbe. Jag menar... var någon TVUNGEN att flyttat på stubben och sätta den mitt i gången där jag åkte?!

Kommer på en rubrik senare...

Ligger hemma i sängen för jag har tydligen svalt grus i gårnatt så min halls mår inte så jättebra. DEt gör ont upp i öronen, men får hoppas på attdet går över under dagen. Kan inte vara hemma från skolan, för det märks på betygen!

Jag satt och kikade på lite bilder på facebook och insåg att jag gör eller säger alltid något olägligt när jag är på fest. Man skulle haft en sån gubbe på axlen som sa åt en när man skulle hålla tyst. Det hade varit bra! Haha!

Idag vill jag bara att folk ska tycka synd om mig, och jag ska dricka varmt te med honung oh hoppas på att min hals mår bättre.


För övrigt så... Saknar jag Johan, och jag ligger back i projektarbetet så jag måste jobba med det idag.

Pusshaj, skriver senare...


pluss och minus.

Pluss-sidan börjar vi med för vi behöver lite pep i vardagen just nu. Alltså...

Pluss:
1.Vi går mot ljusara tider, dagarna blir ljusare och mer energi till min fördel.
2.Spanien-resan närmar sig vilket gör mig ännu mer pepp.
3.Det är inte lång tid kvar tills vi tar studenten!
4.Jag har fantastiska vänner! :)
5.Tack och lov för internet!

Minus-sidan. Det finns ju alltid ett minus i allt man säger är bra sä här kommer de...

Minus:
1. Sommaren tar slut så form, och om inte annars så blir det väl svensk sommar. (Men mamma sa att eftersom vi har en riktig vinter så blir det nog en riktig sommar, och jag hoppas hon har rätt! )
2. Det är fortfarande kallt, och det blir bara kallare och kallare och snön bara växer och växer, och vägen blir bara halare och halare...
3. Vad fasen ska man göra efter studenten? Ha sovmorgon? Till vilken nytta när man vet att man inte behöver snooooozzzzza i en timme?
4. Vissa är så jäkla egoistiska och tänke bara så långt som näsan räcker (om det inte är för långt?)
5. Om bara internetet skulle fungera och fis-boken skulle fungera som de skulle så hade jag varit glad. Men man blir ju lite beroende!?





Tooooo late!

Dagens fråga ska jag börja med har jag nog bestämt mig för att fråga, och idag är det:
Vad är det igentligen som går snett i folks huvud när dom kommer upp i "fjortis-åldern" och varför förstår dom inte att man inte kan hålla på som dom gör? Och speciellt Hässleholms ungdommar.

Jag tycker det börjar bli tradigt med en vanlig "-Idag har jag varit i skolan"-blogg, så jag ska ta och fundera över mitt blogg-liv. Höhöhö!
Och jag har även planerat min nästa tatuering! Ihhhh! Jag längtar faktist.

-

Jag har blivit på ett väldaaaaans S!ESTA-humör! Men det blir man väl när man lyssnar på Markus Krunegård - Jag är en vampyr typ 20 gånger om dagen. Och jag är inte den som kan lyssna om och om och om och om och om... på en låt i typ 3 veckor, som min syster kan göra. Jag börjar verkligen HATA låtar som går på repeat HELA tiden, men det är annorlunda med denna låten. Jag får sån sommarkänsla.
Åhh! Gem mig sommar, kall Corona, en solstol och 25 grader. Då ska jag vara nöjd!

Idag är jag lycklig, för det har varit sol idag. Snacla om energi man får av de! Fy för sören.
Nu saknar jag sofie och husvagnen så nu ska jag lyssna vidare på Krunegård och lite musik som vi lyssnade på där i husvagnen i Åhus. Mys!

Puss!!! ♥





Syskonkärlek.

Jag har precis fått ett stort fett sår i mitt hjärta. Kan inte beskriva känslan. Men jag grät, och gråter fortfarande som en liten unge nu när jag precis läst ut boken "Syskonkärlek" av Katarina von Bredow.
Jag kan verkligen leva mig in i allt ihop och känna den smärta som Amanda känner när dom tar bart hennes bror-sin kärlek och låter dom inte träffas på mer än ett år, och sen att hennes bror ungefär lämnar henne så att hon kan få ett "normalt liv" och han får leva med att aldrig få vara med den som han älskar.
Usch, kan knapps sluta gråta.
Jag brukar aldrig läsa böcoker med sorgliga slut så det var väl som en chok allt samman. Eller så är jag bara väldigt blödig.

Men jag rekomenderar starkt boken!

Syskonkärlek



Nu ska jag försöka sova trotts den bankande huvudverk jag fått när jag gråtig.



Usch nu får jag skärpa mig!



SnöSnöSnö!

Nu tycker jag att det kan sluta vara vitt ute och bli grönt och skönt istället. Det bara snöar hela tiden och det är ruggigt och kallt. Och jag trivs inte längre!

Tog hem min skål idag med, så lägger upp en bild på den.
Nöjd med den är jag iaf. :)

...
...


En sak till bara:
Jag har tänkt över det där med Thailand, och jag tror att jag faktist överlever dr, för det är ju gaaanska så mkt varmare och instängt i bastu än om det är så varmt ute + att man har ju havet att svalka sig med där. SÅ jag tror att jag ångrat mig igen. ;)


Puss*

Thailand...njaaa kanske inte.

Här kkommer en 190-lista för att bara redogöra lite vad jag gjort den senaste dagarna. :)

Lördag börjar vi med: Då körde Sofie, jag och Martina till Jullan i Knislinge för att umgås lite. Trevligt trevligt. 
Hämtade Johan och Nisse på Qbar på natten när dom ville hem, sen blev det sömn tills kl 14.00
Söndag: Seg dag. Jag kändde mig på något konstigt segt och trött humör - som ännu håller i sig lite.
Måndag, Tisdag: Åkte hem hem, och tänkte vara hemma för att övningsköra lite, men snön vill ju inte försvinna eller sluta komma så det blir lite svårt att övertala päronen, pluss att dom jobbar ganska mycket nu.

Åter till min verklighet i real-tid.

Igår så var jag på biblioteket i skolan ör jag skulle låna en bok smo jag skulle kunna läsa innan jag gick och la mig för att bli trött, men istället blev det tre böcker av Katarina Von Bredow,-"Syskonkärlek", "Som jag vill vara" och "Räcker det om jag älskar dig?"
Började läsa syskonkärlek och märkte efter en timmes läsning, sidan 74 att detta inte var en bra bok att läsa innan bingen, men man kunde bara inte slita sig från den så läste en timme till. Och jag kan erkänna att det jag läst har varit väldigt bra faktiskt. Och jag känner att jag behöver läsa lite nu. :)

Och det som handlar om rubriken:

Jag skulle basta idag för att försöka bli av med blämmorna i ansiktet, men efter 5 min i 43 graders värme att jag inte pallade mer, sänkte till 35 och när den var nere på 38 så höll jag på att svimma. Blev helt snurrig och yr, så fick öppna dörren och kalla på mamma. Så jag undrar igentligen hur jag ska klara mig i Thailand om jag knappt klarar av 25 graders stek i 20 min i Åhus? Fast badar kankse dock mer i Thailand skulle jag tro. Så det löser sig nog sk jag se!

Nnu är klockan 21:52 och jag ska ta och lägga mig i min nybäddade säng och läsa vidare på boken, Sofie sa hon ville ha den i morgon bitti på bussen så får se om jag läst ut den, men jag skulle tro att jag antagligen gjort de.

Sov snyggt! Puss*

Miss You<3


Fredag den 15.

Jag blir arg i skolan. Men jag vet inte varför.

Nu ska jag packa och fara vidare till johan, sen vet jag inte vad som händer. (Y)

Ha en nice helg! Pusskram<3


Rädda Joppe! Död eller levande!

Eller rättare sakt: Ta steget Sofie! Nu eller aldrig!
Förklaring:
-Har precis hittar världens perfekta kille till Sofie. Det är som perfect match, men icke!

---

Idag har jag varit hemma från "plugget", Vaknade med världens huvudverk och tjock hals, så det fick bli en hemma dag, vilket har lett till att mitt rum ser för jävligt. Det är faktist nästan bättre att jag Inte är hemma, för det blir så stökigt, även om jag inte gör så mkt mer än att sitta vid datorn.

Sofie kom hit ett slag och hademed sig mitt te som vi köpte i malmö på systrarna grön tror jag de hette. Baylie-smak med gräddkola eller ngt. Mycket gott! (Y) Man blir så len i halsen och man blir typ lugn av att dricka te på något sätt, så ska börja dricka en kopp innan jag går och lägger mig så att jag kan somna.

För ovanligheternas skull, nu när det är vinter och kallt så är det ett under att jag inte är mer deppig och sjuk än vad jag varit, detta är nog första gången som jag är sjuk nu när det är snö. Kryss i taket. Förra åter så var jag sjuk typ var annan vecka. Men icke nu, vilket jag är väldigt glad över :)

---

Man blir så himla sugen på att åka iväg när man är inne på Kenzas blogg. Shit vad skönt det ser ut att vara i Thailand nu när man verkligen behöver sol! Fast vi har ju iofs. fåt se lite av solen idag vilket uppskattas!
Men snart så är det ju Spanien som gäller! OCh det ska bli så jäkla skönt!! Ahh kan det inte bli 13 maj nu!?

---

Nu ska jag skriva till Sofies (blivande) perfect match! HejSvej!

mmm

So Yesterday

Lägger upp lite saker jag gjort. :)

..
..black face
SvartfaceRosaBlå

Vinterfrossa eller Sommarkofta?

Fy fasen vad jag hade mått bra utav en vit stand, blått hav och 30 graders hetta! Thailand. Sol. Hav. Trevligt folk. Mys. Åh gud jag vad jag hade mått bra!
Någon som bjuder?

Nästa vinter ska jag åka dit iaf. och där med bastu!
Alle ♥ Sol + bruna ben!

hhhh

Älska kurvorna

Jag har blivit så bra kompis med p.s. - kurvor så jag är riktigt stolt över mig själv!

Just nu hade jag bara lust för att skriva. Har kommit in i en period där jag kan sitta och skriva hur mycket som helst och jag tycker det är roligt. - Toppen. [På tal om annat så saknar jag Maria Mont. från Hollywoodfruar. Hon är så sööt!]

För övrigt så blir jag riktigt pepp på Lloret de mar varje gång jag går in på sidan och kollar. SKa bli så jäkla skönt med sol! Det behöver jag. Lite vitaminer i kroppen från solen sen är jag på topp!

Jag har kommit på mig själv att jag skriver "för övrigt" i nästan varje inlägg jag skriver, men kan ändå inte komma på ett annat sätt att skriva för att få lite flöde i den här bloggen. Jag skriver så himla rörigt så det är säker knappt någon som hänger med om vad jag skriver om igentligen skulle jag kunna tro. Men bloggen blir väl sm skrivaren antar jag, och jag är rätt rolig och babblig själv ;)

Nu: PEPP!
Dont stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
Til we see the sunlight
Tick tock, on the clock
But the party dont stop, no
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh

mm

2010:01:05-23:09

Jag börjar detta inlägget snabbt med att säga: Jag är hemma i Emma idag. Mamma hämtade mig hos johan så jag kunde ta hem mitt bord och glasen jag köpt på IKEA igår. Lite jobbigt att ta både dom två pluss en stor väska som vägde TON och en datorväska. Liiite bökigt kan jg påstå.

Men så idag har jag stdat undan på mitt rum lite eftresom det såg ut som kalla kriget eller något, men sen gick jag igenom kläder som skulle slängas och tog lite där till lampskärmarna som jag och Alice ska göra, och sen såg det ungefär likadant ut på golvet igen... men nu är det rent... host!

Nu ska jag komma till det jag ville skriva...
Det ska komma ytterligare en "Fast and Furious"-film, vilket gör alle...VÄLDIGT GLAD! :D Vin Diesel tackar man aldrig nej till ;) - Sorry Johan! Höhö!

Ikväll har jag varit ute och busat med tulle och bambi i snön.  (Dexter och Fanta).  Passade på att knäppa några kort med på mysarna.

Kollade min statistik vilket har ökat ganska mycket faktist, och antagligen genom att följa rådet- att kommentera andras bloggar... och det fungerar faktist. Gött!

Det blev väldigt många "..."-punkter i detta inlägget, men det får vi alla leva med :) Puss haj och jag slänger in en bild på tulle och bambi!♥




Header?

Suttit i en timme med att göra en ny header, och det här blev resultatet. Bra eller inte, vad tycks?


För övrigt så har jag och johans syster johanna varit på IKEA och handlat lite. Köpte ett Laptop-bord och 7 glas. Laptop-bordet behövs verkligen eftersom jag alltid överhettar datorn när jag har den i sängen, vilket inte är så bra. Höhö! Fråga Telander hur det går till om det hänger.

Och så hjälpte Lennü mej med att fixa Spotify på datorn med eftersom det inte går att installera något på dom här dumma datorerna när man uppdaterat dom till Windows 7! Men nu kan jag sitta och sjunga igen till min musik! ♥♥♥


Nu ska jag kolla på O.C @ www.watch-series.com (Y)

Pusssss!


Gott nytt år. PANG!

bokstavligt talat!

det var en riktigt trevligt "nyår" med folk som man kände och folk som man aldrig träffat. Men det är alltid trevligt. Så först var det mat i Stoby, sen vidare till Statena, sen så stack vi till torget för att se på raketer. Sen blev det för kallt och vi skulle sticka hem, fick dock inte tag i någon taxi, men bråk fick vi därimot tag på och det blev polisbil hem. Dock inte lika trevligt. Men man fick ju skjuts hem, -man får ju se det posiviva i det hela, eller hur?!

Idag har jag varit med johans familj och käkat i mellby hos hans farmor. Mycket gott, magen blev svullen iaf.  men var klart hungrig igen när vi kom hem. Inte förvånande. Höhö!

Nu blir det soff-loffan igen med mys-johan :)
Gonatt <3

RSS 2.0