Kejs

Mamma frågar om jag inte ska börja packa mer, men jag vet inte vad jag ska packa ner. Får nästan panik. Packar jag ner allt som jag ska med mig så blir det så tomt, och då känner jag mig själv tom. Får väl börja med att kanske packa ner lite kläder som jag inte använder för tillfället.  Fast det är inte mkt jag har i lådorna för tillfället eftersom det mesta är smutsigt och vår tvättmaskin är sönder. Great!

Kvällens "att packa till-låt."
http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU
B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore

Har fresten sökt in till skola som Ljusdesigner i Jönköping nu som sen ansökan, om ifall att jag inte kommer in på det jag vill nu. Men jag hoppas verkligen det.

hagd

bil

Ska snart köra in till stan med mamma och ha körlektion, sen hem och fortsätta plugga.
På måndag och tisdag gäller det!

FROSSA!

Jag har sån frossa efter skor just nu så det det helt sjukt! Klackar, klackar med platå, och booots- Gaaach!

Höll fresten på att trampa på en fet jäkla padda när jag skulle in nu för en halvtimme sen. Skrek som en unge!


Nu ska jag plugga. Ha de gössigt



HM 399:-

HM 299:-


Din Sko 599:-


long and blond



Om ett par år så...

Gay

Inte för at jag brukar bry mig så mycket om sånt här, men sitter just nu och kollar på "Same Sex America", en dokumentär om "samkönade äktenskap", och kan inte låta bli att bli så arg på folk som är imot gay-äktenskap med argument som att det är "dåligt för våra barn". Är det inte bättre att göra det lagligt så att det blir en normal sak, än att det är olagligt och folk tycker att man är onormal? Barn blir mobbade i skolan för at deras mamma eller pappa är gay, för att det är konstigt, men om det hade varit lagligt, då hade det varit normalt och barn hade inte blivit mobbade.

Visst att det är imot religion m.m. men hallå, det är 2000-talet, inte 1400...

01.34

kan börja med att säga att halkan gick som den skulle. Kan dock inte hålla med om att den var så awesome-rolig som vissa säger, eller så var det jag som inte såg det "skitroliga" i det hela.

har varit på kalasis för johans äldsta syster som fyllde 25, sen chill här hemma hos johan. kollat på film med abbe, emil och nisse - bögfilm med Jim Carrey. Känndes väldigt bra tyckte pojkarna.
Imorgon blir det hem och köra bil sen in till stan igen för att passa boss över natten med s-telander, eftersom johan ska på klassträff och hans föräldrar opch syster ska utomlands så vi ska passa vovve hela veckan.

Ska kolla vidare på Nitro Circus nu... Idioter säger jag bara :p


Fast det var visst slut så det blir The Osbournes istället, kan dock inte säga att de är mycket bättre :P

kul skämt

Skojja bara. Har packat ner typ alla mina porslin- och glasgrejer och man ser inte ens att jag tagit EN sak... Undrar hur lång tid det kommer att ta att packa ner mina 6 lådor i den här farten. Kan inte låta bli att lägga allt organiserat och så att allt passar i lådorna så att jag kan trycka ner så mycket som möjligt. 6 Veckor?

Cyndi Lauper

Går här på mitt rum och lullar runder och packar lite saker som jag inte kommer använda innan flytter. Känns så tomt och sorgligt på något sätt. Man tar bort en sak och så plötsligt ser det helt tomt ut i hela rummet.

Går runt och sjuger på True Color - Cyndi Lauper och tänker på dom som man kommer lämna här hemma nu. Sorgligt men ändå spännande. Jag har fresten börjat tänka i andra banor och kanske söka till fotograf-utbildning om jag inte kommer in. Om jag nu inte får jobb på IKEA vill säga. För det är vad jag vill iaf. :)

Fast nu är det "To Be With You" - Mr. Big. Blir lite gladare då :)

Hold on, little girl
Show me what he's done to you
Stand up, little girl
A broken heart can't be that bad
When it's Through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on Baby, come on over
Let me be the one to show you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside, I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you




Välkommen tillbaka till Emmaljunga fresten PP. ;)



HAGD.
Pöööuus



Close the door and leave your key

Körlektion om två timmar - blä., Sen halkan imorgon. Sen blir det tre hektiska veckor framför mig som innehåller plugg, plugg, plugg, uppskrivning, uppkörning, packning, flyttning... Men allt löser väl sig :)

HAGD♥


Mys i sol


















Denna sista har Johan knäppt :)

återblick på bal.


19 juli

Har precis varit hos tandläkaren, och han som jag har var snäll och öppnade enbart för mig på sin semester bara för att jag skulle flytta :) . Hade dock ett hål som fick lagas snabbt och sen va de över. Ska sen in till stan för att övningsköra och jag är redan nervös. Jag blir helt nervig när jag ska köra där, tycker inte alls om det, men får väl bara bita ihop och göra det.

Två veckor kvar tills jag ska försöka ta körkort och tre veckor tills jag och johan flyttar till Jönköping. Allt börjar dra ihop sig nu!

HAGD



sol

Har inte pallat sätta igång datorn eftersom datorn bara värmer upp rummet ännu mer, och har inte pallat sitta inne eftersom det är så jäkla varmt. Har blivit att man stuckit till havet eller sjön. Man flyr nästan från värmen. Fast nu är det skönt ute :) ... Jag ska sluta klaga och vara nöjd med det vi har, för klagara man så får man det som man säger att man vill ha, kolla bara vintern och nu sommarvärmen.

Inatt åker jag men Johan och hans pappa till Nässjö för att torga- sälja blommor på torget. Upp kvart i 4 för att börja jobba 4-5 i morgon bitti. Gytt. Kommer vara trött som en köttbulle. Men det tar ju iofs. inte så mkt mer energi än i mungipan till att le åt tanter. Fast jag räknar ju dock inte med att dte kommer bli lätt.
Johan ska hämta nycklen till lägenheten imorgon med så är allt klart :) Hoppas bara på att min lilla reservplats lyckas ta sig in på skolan, vilkt jag hoppas. Annars blir det jobb i ett år, men dte klagar jag dock inte heller över för det kan bara vara nice.

Nu blir det snart käk. KÖTT!!

Haj.

baconost

sitter å kränger macka nu, ska snart gå till bussen och åka in till stan. först till syster och sen köra bil. Sen hem till johan :)

Hörs

Samson

dsc02071 (MMS)

.


Dance

Korn – Word Up!
Ke$ha – Party At A Rich Dude's House
Johnossi – Roscoe
Mr. Big – To Be With You

Jag har lust för att gå ut och dansa!
-Och lyssna på hardcore, ha långt, blondt hår och känna mig awesome!

P.S, det förra inlägget hade en liten konstig mening där i slutet på sista punkten såg jag nu. Den kändes lite retarderad, och jag orkar inte ändra de. Så... ni kan ju bortse ifrån att läsa den.

*^^

Jag är så G 2 the LAD idag!

  • Vädret suger
  • Jag har skor över hela golvet, och jag orkar inte sortera upp dem
  • Jag vill ha mitt besked NU på om jag kommit in på skolan, men det under arbete just nu så det är iaf. ett +
  • Jag har för för mycker timmar att fylla ut, men jag vet inte med vad
  • Jag har snart inget mer att kolla på för jag har inte O.C box 2, och GG är med snart färdigkollat
  • Vår dator där nere är pajj, så mamma och pappa måste ha laddaren till den bärbara, och min laddare är borta så jag kan inte kolla på O.C eller GG i sängen, över nätet
  • Jag är väldigt positiv idag :)
  • Imorgon har jag körlektion jag jag blir as-----nervös när jag ska köra där.

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS


nae, bannemej

Min blogg ser crap ut. Ser ut som om en tre-åring suttit och bestämt hur de skulle se ut. Får fixa de imorn.
Skrev ett inlägg innan som skulle vara det riktiga, men jag råkade visst lägga in en HTML-kod som gjorde att allt hängde sig, och min dator vill verkligen inte som jag vill nu för tiden har jag märkt. Den har blivit senil och hjulbent... eller vart de kanske träben?


Iaf. så ska jag lägga mig och kolla på de sista avsnitten av GG Sen imorgon väntas De stora D'na... Damma, Diska, Damsuga. Eller nästan iaf. Disk och tvätt blir det, planerat iaf.

Nej, nu har jag ont i ryggen och är sjuuuuukt hungrig, men jag får hålla mig tills imorgon bitti :(
Kan verkligen inte äta längre. Mår bara illa av mat och inte alls sugen. Och när jag äter så får jag ner typ hälten av de som jag brukar äta bara. Men det är väl värmen skulle jag tro. Om man tänker på hur mycket jag brukar äta annars. (En portion är som två portioner, och jag äter tre, och sen tar det 20 minuter så kan jag äta lika mycket till... Eller jag brukade iaf. Fast det är kanske bara så när jag är hemma hos Johan?)

Gonatt iaf.


Ängamat

Sitter och dricker varma koppen och rensar igenom garderoben, igen... Kan verkligen inte hålla ordning i min låda bland t-shirts och linne, det blir bara kaos och det är inte ens lönt ibland att vika kläderna för jag bara trycker ner det ändå och sen rivs de upp när jag gräver efter annat :P Hoppas på bättre ordning när vi flyttar , höhö. Annars kommer väl Johan skrika på mig ändå så att jag MÅSTE hålla det vikt och snyggt ;)
Ska försöka rensa undan en del, men jag får så dåligt samvete om jag tar bort ett plagg som jag inte använt så mycket, eller alls. Känns så onödigt att ha lagt pengar på en sak som bara ska ligga. Men men, får se om min kusin får bättre glädje av de.

Hitta fresten sjukt snygga boots. Nice till hösten (Y)


598:- hos http://www.have2have.se/

156



Carla Bruni – Quelqu'un M'a Dit

On My Own

Åh jag älskar sol igen :) Blir så glad!
Ska ut och steka framsidan nu eftersom jag redan är sönderbränd på baksidan ;)



Bild från i höstas

47 minuter

Gick upp för 47 minuter sedan. kl 10 vill säga. Gick ner och städa igjordning lite. ska sen dammsuga och duscha, sen blir det tvättning. Och mellan varven så tänkte jag göra lite körkortstester.

Fet dag.

Nutella och Gossip Girl! <3

Jag är inget stort fan utan choklad, men en sak som är så jäkla gott är nutella på rostad macka! Det kom lite som en chock för mig faktiskt. Brukar annars bara gnälla över att jag får finnar, men nu när jag ändå är så onyttig och käkar typ friterade bacon till frulle så wth, vf inte kränga choklad-- aa a a a, nej NUTELLA, när man ändå är igång.
Återfann även min kärlek till GG idag. Orkade inte vänta på O.C säsong 2, så det fick bli GG. Och jag ångrar det inte för en sekund.
Ska kolla vidare nu.

Hajhajhaj!

jj


Oh yes. Är bokstavligen röd som en kräfta ...

dsc01968 (MMS)

Oh yes. Är bokstavligen röd som en kräfta på hela min baksida. Det bränner något jävulskt så kan knappt röra mig för känns som att jag är friterad och krispig. Men får se det positiva, jag blir ju brun.;-) Gonatt!


Ligger på beachen i åhus nu med sofie oc...

Ligger på beachen i åhus nu med sofie och martina. Gössigt. Väntar på att jullan ska komma, sen blir det bara chilla och sen him. Sov ju i bil i natt och kan säga att det blev ganska så trångt för mig som låg i lilla baksätet med framsätena nerfällda så jag blev typ fastklämd. Slutade med att jag la mig utanför bilen med täcke och kudde. :p Hörs och ses!


29 grader, 36 i solen.

Jag avlider snart av värmen. Det är för varmt!
När det var vinter då vart det så jäkla mycket vinter, så man ångrat att klaga på att det inte kom snö, så då ville man ha värme istället och nu kommer det så jäkla mycket värme istället.

Sverige har visst fått ändrade klimatförhållanden...

SOOOOL

Jag blir glad av att vakna och upptäcka att solen skiner. :)


Möjs!


Bild från midsommar. Jag och Syster.


Natt.

Har precis städat hela köket. Diskat, städat av bänkarna, rensat undan och slängt skräp, torkat och ändrat om under vasken.
Jag får städ-mani när jag får min "pms", om man kan kalla det så. Mina sånna städstunder kommer ca en gång i månaden så det borde väl vara det. Vet ju inte när jag ska ha den där veckan, om jag hade haft den så jag gissar på nu iaf. ^^
Allt resulterade i att jag fick ont i hälarna och trött i ryggen.

Imorgon blir det chill på dagen, åhus på kvällen - Martin&Martin, och sen sova i musse (Telanders bil) under natten, sen stek på playan hela söndagen (Y). chill i dillen.

Över till Facebook, platsen där inget händer.

ball
Bild ifrån vår kvällspickning i åhus förra året :) 
Mackaroner och köttfärssås med rött vin stod på menyn.


Någon som ska göra ngt spec. i helgen?


<3


sol, 2 juli

Idag har T och jag varit ute med bååååten. Härligt härligt :) Varm har det med varit. Mna inser även hur svaga armar man har när det tar 20 min att komma ca 100 meter :P
Jag blev avdumpad på en sten mitt ute i sjön med, med en massa klor ifrån kräftor som fåglarna hade smaskat på... mummmmmms ;)

Är astrött så det blir väl till att lägga sig tidigt idag.
Ha de!


Vin Diesel ;)

Precis kollat på Shutter Island med Telander. Konstig film är väl vad jag kan säga. Men jag fattar väl inte riktigt sånna filmer bara, inte för att det är meningen att fatta dom men ändå.
Ska nu kolla på Fast & Furious, ettan men Vin Diesel- Graauw ;)


För övrigt så saknar jag Johan :( <3

Gonatt

 ♥

1 Juli.

Efter en mulen morgon och förmiddag så lyckades himmelen spricka upp ändå och släppa in lite sol på oss. Så ikväll blir det lite grillning med Telander och pappa, och kankse ett kvällsdopp idag eftersom vi skippade det igår pga. vädret.

Nice.


godnatt

Istället för att vara med sofie idag, så blev det en mulen dag hemma som bestod utav att vi fick ett dike ifrån där vi parkerar bilen och ner på gården (fast det blev igengrävt igen) och nu har vi ett stort hål på ca 9x11x1,5 meter på gården.
Ser lite lustigt ut just nu.

Imorgon blir det övningskörning med mor. Får komma igång och köra riktigt mkt nu om jag ska klara körkortet på en månad nu. (Y) Blir till att råplugga varje dag nu och göra en massa distanstester. Gössigt.

Sov sött, sov blött.
Godnatt♥


RSS 2.0