självmord

vaknade imorse och hittade inte min högra arm, letade på täcket och fick nästan panik. Kände sen ovanför huvudet och där låg den. Tog tag i den och skulle lägga den på täcket men då råkade jag tappa den så den flög rätt i magen. sen fick jag försöka att vrida mig runt så att jag kunde få ner armen så den hängde ifrån sängen, då lyckades jag få lite blod i den igen. Jag kallar det självmord.

päivi, aldrig igen!

Hej hej, nu skriver jag!
Hoppas ni saknat mig.

Jag och johan har kollat lägenhet nu i Jönköping, skrivit på papper på att vi ska ha den, och nu väntar vi bara svar från skolorna att vi kommit in, sen flyttar vi 1 augusti! Lite läskigt att komma till big city, allt är rörigt och jag kommer att gå vilse jag vet inte hur många gånger men det lär väl bli att johan får hämta lille alle som sitter gråtandes på ett fik för att hon inte hittar hem. Hö hö, det roliga här är att det nog antagligen verkligen kommer att hänga.

Öppnade min efterlängtade bössa idag, men det skulle jag nog inte gjort för jag blev besviken på att jag endast fått ihop ynka 1641;50 spänn! ahhh, hur fasen ska jag klara mig i spanien för de?! Tur att man har en mamma som ställer upp. Tack <3

Så nu för att alle gjort av med så mkt pengar och får hjälp av mamma, så ska alle bli så snål så att det kommer att vara jobbigt för andra, jag ska ta varenda jävla burk som står på skåpen och kasta in i mitt eget för att sen smyga hem med dom lite diskret för att kunna panta och få ut 6,50 för att köpa en svettig korv så att jag överlever.
Fy alle, aldrig igen! som Päivi säger.

Ingen som vill köpa ngt som jag gjort för att stödja alles penga-kris?

soldyrkare

Andra dagen i rad att vakna klockan tio till strålande sol, coh jag blir så glaaaad!
Ner och käka frulle innan det blir hemfärd med Sofie som varit och fixt håret i stan.

Fick en förtidig födelsedagspresent av johan igår med, en ritplatta :D Så nu kan jag rita direkt på datorn, och dte blir bra :P Tack tulle <3

fortsatt trevlig dag <3 (med sol hoppas vi)


Toppen.

Nu är snart solen här :)
Inte lång tid kvar till spanien, studenten, sommarjobb (?) och sen jönköping. :) Jag ser fram imot många händelser nu.

Idag blev det väl slapp framför tv'n,... som vanligt.

RSS 2.0