sorry cam men...

Johan Sundeberg. mjaaaaauw ♥



sorry johan men...

Cam Gigandet, mjaaauw



jag vet mamma

dsc02340 (MMS)

Skorna:) Och jag vet mamma, jag behöver inte fler skor egentligen men ändå. Det är ju trotts allt skor;-)


Ug

Skulle iväg och köpa varma skor som jag kan ha på torget, skulle ha sånn ugs, men hitta inga direkt som passade min plånbok. Blev ett par typ streetskor från dinsko istället. Hade kostat 279, men var till rea för 149 så det fick bli dom, bara för att dpm var så söta :) 


...

Efter lite research så ska man inte alls ha te i frysen ;)



Visste du att...

Man ska förvara te i kylen eller frysen för att det inte ska tappa smak.
Det håller sig i en månad i rumstemp., ett halvår i kylen och ett år i frysen.

5

Upp kl 5 imorgon för att ta tåg till Nässjö för att jobba. Känns, intressant ;) Dock så kan det vara rätt skönt att gå upp tidigt.

Gonatt!

okej Alexandra

Nu har jag pratat med både mamma och pappa så nu är jag lite gladare. Så nu ska jag koka lite köffe och sen hoppa i duschen, och för att trottsa mig själv så ska jag ta buss ner till stan. Eller nej jag ångra mig, jag går. ( -jag vet inte vart jag ska hoppa av, för det lärde aldrig Nicklas mig)


Inte

jag bara gnäller känner jag. Eller känner och känner, jag gör det helt enkelt. Men jag är verkligen inte gjord för att vara ensam. Jag vill inte laga mat till - bara mig själv, jag vill inte kolla på tv - ensam, jag vill inte gå ner till stan för att köpa en bok - ensam. Jag vill inte ens åka tag - ensam.

Johan är iväg och super och jag sitter hemma som någon jäkla moral-kärring. Eller sur, fet tant iaf.
Jag räknar dagarna bara för att jag ska känna mig lite lycklig, men det hjälper bara i typ... 7 sekunder.
Men, jag måste ut, och jag måste duscha, för annars kommer jag ruttna här inne i vår fina mysiga lägenhet som jag längtat så efter att flytta in i.

Och jag måste ta någon i magen så att jag kan förhindra förruttelsen.

nej detta var ett deppigt inlägg, men jag lägger ut det ändå.
Så att ni kan tycka synd om mig i... 7 sekunder.

Nej

...idag har inte varit någon bra dag. Känner någon sig uttråkad så är det fritt fram att höra av sig eller komma imorgon. För då kommer jag vara deppig och helt ensam, så behöver lite pepp.

G11

Det blir nog mycket egentid här i Jönköping kan jag tänka mig. Synd att alla går i skolan bara annars hade man ju kunnat hitta på saker. Dock så ringde johan pappa och undra om jag kunde kolla upp tågtider så att jag kan börja jobba torsdag-fredag, vilket är lite som en tröst.

Drömde inatt att jag hade kommit in på mitt förstaval, men jag vet inte om jag blev glad eller ledsen... Känns lite ostadig. Jag vill gå i skolan för att ha något att göra, och jag vill jobba för att tjäna lite pengar och för att ha ett år ledigt från skolan. Känner mig så kluven! Ahhh!

Idag blir det tvättning iaf. Två maskiner i nu, och två till som väntar, sen är det klart. Sen är jag "a no-lifer", hmm får väl lägga mig och glo O.C eller ngt annat deppigt.

bellabus

Imorgon flyttar bellabus till jönköping, sen finns det inte en lugn stund här längre ;)


Sen börjar alla skolan på måndag och jag kommer ligga och ha sovmorgon (Y) och sen sitta ocbh vara ledsen för att inte jag går i skola :(
Men efter mitt lyckade besök hos arbetsförmedlingen så får jag väll hoppas på lite sysselsättning :)

Ha de nice haj!

Bilder på lägenheten :)






fd









Gör som blindinbella

Ego-booost

Du är underbar!

diss till iphone

Jag vill ha blackberry istället :)
Vet dock inte om den är så mkt bättre,
men det låter coolare att säga.

Nu börjar hösten verkligen komma och jag bara längtar tills jag kan dra fram mina kängor!! <3



Billiga Veckan

Garvar lika mkt varje gång Ica-reklamen kommer med billiga veckan.
Och jag blir glas av den reklamen som handlar om den färjan där alla dansar.

Jag kollar förmycket på tv...


LIVE

Är det bara jag som inte tycker om B&J-glass? Fast iofs. så tycker jag inte om glass annars heller men ändå... Om det inte är isglass dock.

Idag har det inte hänt mkt här. Har mest varit chill med abbe och Nicklas. Kollat på film och käkat mat. : )

Kära Sofie

Jag, eller vi, kommer aldrig att glömma dig,














Och jag grät när jag lästa ditt mail.
Och jag gråter nu,
med ett smile i ena smilegropen.

Repris ifrån sommar 09 <3





Tar en repris på 3 bilder ifrån sommaren 09. Kände att vi alla behöver
en repris av både det ena och det andra idag.

Imorgon, eller rättare sakt om 8½ timme så far vi till vårt nya hem.
Spännande.

Gonatt <3



Lyckan är blind.

Deprimerande att packa...

Det är inte kul at packa idag. Har väldigt mycket kvar, och kan inte bestämma om det ska stanna kvar hemma eller åka med till Jönköping. Och jag blir bara ledsen egentligen utav att packa ner allt. Även om det inte är långt så är det ändå för långt för att bara åka hem sisådär och hälsa på hemma. Får hoppas på att det inte blir för tyst här i huset nu när inte jag är hemma och pratar sönder mamma och pappas öron ;) Fast det blir kankse synd om bella som inte är så van vid att höra mig babbla i streck i timmar, fast hon fick ju en försmak av det här om dagen ;) hehe.

Nu ska jag återgå till packningen och leta upp lite musik. Tips på ngt bra? Jag har tröttnat på de jag har nu. Får väl sätta på lite MM eller ngt ;)

Ha de!

O.C-natt

Ska ligga och kolla på O.C hela natten. Möjs.
Imorgon blir det chill med Telander och festival-kväll!

Söndag bär det av.

Undrar hur många gånger jag har skrivit det nu :P
Precis ringt och gjort adressändring så på torsdag är jag skriven här.


Nu är tvättmaskinen lagad med! SÅ idag blir det en massa tvättande. Gössigt.

Ha de nice haj


Den riktiga lägenheten ;)



På söndag bär det av!
Såhär kommer lägenheten att se ut. Vet dock inte om måtten är rätt på borden, och den beigea rutan som är mittimot soffan är tv-bord... Kommer bli nice!


Tog fresten mitt körkort igår! Återstår bara att se hur mkt man får köra i jönköping med bilen, vilket jag tror kommer bli ytterst lite ;)

Mene... Gött kött. Ha de nice, haj!

Lägenheten:)

dsc02256 (MMS)

Lägenheten:)


jkpg

Ligger som reserv nr 6 nu på alla tre som jag sökt, hur det nu kommer sig... Ringde till skolan och hörde hur man skulle göra, och hon sa ganska så otrevligt att "Om man kom in så skulle DOM ringa till en". Chilla kvinna :p

wierdo

Jag tycker inte om choklad. Bara mörk över 70%. Och jag kan bara ha tuggummi i max 5 minuter i munnen, sen får jag nästan panik om jag inte kan spotta ut det.

Snart flytt.

Uppskrivningen blev godkänd i måndags. Dock så hade både mamma och jag kollat fel i mina papper så jag kör inte upp förens på tisdag nästa vecka istället, vilket kändes som en lättnad då jag inte kan allt än...
Idag har jag håll tpå att packa ner en massa jackor, skor och köksprylar. Känns att det inte är lång tid kvar nu innan vi flyttar upp till Jönköping. Ska in till stan imorgon för att kolla på soffa med Johan och träffa Julia vilket var väldigt länge sedaaan.

Ha de nice haj!


RSS 2.0